Miesten hiustrendit – luonnollisuutta ja kiharoita

Julkaistu

Vuoden 2024 miesten hiustrendeissä luonnollisuus ja tekstuuri ovat keskiössä, mikä tarkoittaa, että yhä useampi mies suosii kampauksia, jotka korostavat heidän hiustensa luonnollista rakennetta ja tuovat esiin persoonallisuutta ilman liiallista muotoilua. Luonnollisuuden ja tekstuurin trendissä painottuvat seuraavat piirteet:

Luonnollisuus ja tekstuuri

Luonnolliset kiharat ja laineet; monet miehet valitsevat tyylejä, jotka korostavat heidän luonnollisia kiharoitaan ja laineitaan. Tämä trendi suosii hiustyylejä, jotka eivät ole liian järjestettyjä tai strukturoituja, vaan pikemminkin huolettomia ja rentoja. Hiustenhoitotuotteet, kuten kevyet muotoiluvoiteet ja kiharanmuotoilutuotteet, auttavat tuomaan esiin hiusten luonnollisen rakenteen.

”Bedhead” ja sotkuinen look

Tyyli, joka näyttää siltä kuin se olisi muotoiltu vähällä vaivalla, on suosittu. Tämä ”bedhead”-look on tarkoin harkittu, mutta näyttää rennolta ja luonnolliselta. Tämä tyyli voi olla yhdistelmä eri pituuksia, kerroksia ja tekstuureja, jotka tuovat hiuksiin liikkeen ja elävyyden.

Luonnollinen hiusten kasvu ja teksturointi

Monet miehet antavat hiustensa kasvaa hieman pidemmäksi ja tuovat esiin hiustensa luonnollisen tekstuurin. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kevyttä kerrostusta, joka antaa hiuksille liikkeen ja volyymin ilman liiallista tuotteiden käyttöä tai selkeitä rajoja. Tavoitteena on pehmeä ja luonnollinen lopputulos.

Mattaiset ja kevyesti viimeistellyt tuotteet

Luonnollisen ja tekstuuririkkaan lookin saavuttamiseksi käytetään mattapintaisia tuotteita, kuten savivahoja, hiuspuutereita ja tekstuurisuihkeita, jotka lisäävät rakennetta ilman kiiltoa. Tämä luo vaikutelman luonnollisesti runsasta ja huolettomasti laitettua tyyliä.

Miesten permanentit

Miesten permanentit ovat myös tehneet vahvan paluun vuonna 2024, osana laajempaa suuntausta kohti tekstuuria ja persoonallista tyyliä. Permanentti on hiustenkäsittely, joka luo pysyviä kiharoita tai laineita. Miehille se voi tarjota paljon mahdollisuuksia kokeilla eri hiustyylejä, ja tämä trendi näkyy erityisesti seuraavilla tavoilla:

Luonnolliset, pehmeät kiharat

Miesten permanentit keskittyvät usein luonnollisiin ja pehmeisiin kiharoihin, jotka tuovat hiuksiin volyymia ja rakennetta. Tämä tyyli voi vaihdella hienovaraisista laineista tiukempiin kiharoihin riippuen halutusta lopputuloksesta ja hiusten luonnollisesta rakenteesta.

”Loose wave perm” ja ”Beach wave perm”

Miesten permanentit voivat olla rentoja ja luonnollisia, kuten ”loose wave perm” tai ”beach wave perm”. Näissä tyyleissä kiharat ovat suurempia ja rennompia, muistuttaen rantahiusten aaltoja. Tämä tyyli sopii erityisen hyvin keskipitkille ja pitkille hiuksille.

Volyymia lyhyisiin hiuksiin

Permanentti voi myös antaa lyhyille hiuksille rakennetta ja volyymia. Esimerkiksi hyvin lyhyet kiharat tai afro-permanentit ovat nousseet suosituksi, ja ne tuovat esiin luonnollista tekstuuria ja yksilöllisyyttä.

Kiharat ja fade-leikkaukset

Permanentti yhdistettynä fade-leikkaukseen (kuten high fade tai low fade) on erityisen trendikäs. Yläosan kiharat luovat kontrastia sivujen lyhyempään tyyliin, mikä tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen ja näyttävän.

Permantit ja värit

Permanenttikiharoita yhdistetään usein rohkeisiin väreihin tai vaaleisiin raitoihin, jotka korostavat kiharoiden muotoa ja liikettä. Tämä yhdistelmä lisää visuaalista syvyyttä ja tekee tyylistä yksilöllisen.

Miesten permanentit vaativat tietyn verran hoitoa ja huolenpitoa, kuten kosteuttavien tuotteiden käyttöä kiharoiden hyvinvoinnin ylläpitämiseksi, mutta ne tarjoavat myös monipuolisia mahdollisuuksia kokeilla rohkeampia ja yksilöllisempiä hiustyylejä.

Näillä trendeillä miehet voivat leikitellä hiustensa tekstuurilla ja rakenteella, luoden luonnollisia mutta huoliteltuja kampauksia, jotka heijastavat heidän persoonallisuuttaan ja tyyliään.